Silahlı soyguncular PTT Şubesini soydu

Bugün saat 15:30 saatlerinde Bağcılar'daki Ateş Tuğla PTT Şubesi'ne gelen kimliği henüz belirlenemeyen silahlı soyguncular, 12 Bin TL parayı alarak kayıplara karıştı. PTT görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.

Silahlı soyguncular PTT Şubesini soydu

 BAĞCILAR’daki bir PTT şubesine gelen henüz kimliği belirsiz bir kişi, silah tehdidiyle 12 bin TL’yi alarak kaçtı. Polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. 

 
İddiaya göre olay, saat 15.30 sıralarında Mahmutbey Yolu Caddesi üzerinde Ateş Tuğla PTT Şubesi’nde meydana geldi. Siyah gözlük, şapka ve sırt çantalı henüz kimliği belirsiz bir kişi, PTT şubesine girdi. Tabancasını çıkaran soyguncu, veznedeki görevliyi tehdit etti. Kasada bulunan 12 bin TL’yi üzerindeki sırt çantasına dolduran soyguncu yaya olarak kaçtı. PTT görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kaçan soyguncuyu yakalamak postane ve çevre dükkanlardaki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Polis, ayrıca postaneden detaylı parmak izi aldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 00:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER