Türkiye daha neler görecek? Fuhuştan Tutuklanan AKP'li Belediye Başkanının, Murat Kurum ve Binali Yıldırım'la fotoğrafları ortaya çıktı!

Sahibi olduğu otelde fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. AKP'li belediye başkanı ihraç edilecek mi?

Türkiye daha neler görecek? Fuhuştan Tutuklanan AKP'li Belediye Başkanının, Murat Kurum ve Binali Yıldırım'la fotoğrafları ortaya çıktı!

Yapılan fuhuş operasyonunda sahibi olduğu otelde fuhuş yaptırdığı tespit edilen AKP'li Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan gözaltına alındı. Doğan'ın Murat Kurum ve Binali Yıldırım'la fotoğrafları ortaya çıktı. AKP Elazığ il başkanlığının Doğan’ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiği alınan kararın ise Genel Merkeze gönderildiği öğrenildi.

Elazığ'da bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda kadınların para karşılığı fuhuş yaptırdığı ihbarı Ahlak Büro'yu harekete geçirdi. Operasyonda aralarında AKP'li Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Doğan'ın otel sahibi olduğu ve otelinde fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

3 günlük gözaltı süresi dolan zanlılar 1 Mart günü Elazığ Adliyesine çıkarıldı.

Burada ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edildi. Sorgu hakimliğinde ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.


FUHUŞTAN DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞ!


Sözcü'nün haberine göre Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da Elazığ kent merkezinde daha önce yurt olarak kullanılan ve sonradan otele dönüştürülen mekânda fuhuş yaptırdığı için, “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek” suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Otel ve güzellik merkezinde para karşılığında kadınlarla cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 128 kişiye de idari para cezası uygulandı. Otel ve güzellik merkezleri mühürlendi.

MURAT KURUM VE BİNALİ YILDIRIMLA AYNI KAREDE!


Öte yandan fuhuştan tutuklanan Mehmet Enis Doğan'ın AKP'nin İBB adayı Murat Kurum ve Binali Yıldırım'la fotoğrafları ortaya çıktı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER