(Cege Tipi) Demirci Hayvan Pazarında Başkan Selçuk'a Vatandaşlardan Tepki!

Kurban bayramı öncesinde Demirci Belediyesi tarafından yolun ortasına kurulan cege tipi hayvan pazarı hem hayvan satıcılarından, hem de kurbanlık almaya gelen vatandaşlardan  tepki gördü.
Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk üreticiler tarafından protesto edildi. 
Cege tipi dört demir direk ve onun üstüne çuha gerilerek yapılan, geçtiğimiz ay  kurulan kiraz alım merkezinin bir başka örneği olarak montajlanan bu pazarda hayvanlar ve insanlar sıcak havadan korunamadıkları için feryat ediyor.
"Hayvanlarım sıcakta buruştu,bayıldı ve yere yıkıldı, su kaybı yüzünden kilosu düştü" diyen kurbanlık satıcıları, Demirci Belediyesinin işgaliye tahsilatı için gelen zabıta görevlilerine de tepki gösterdi. 
Hayvan başına 5 TL isteyen belediye zabıta görevlileri ile kurbanlık satışı için gelenler arasında bu sabah saatlerinde tartışmalar yaşandı.
Manisa Son Haber kameralarına konuşan hayvan satıcıları " Selendi ve Sındırgı ilçelerindeki hayvan pazarlarını örnek göstererek, başkan Selçuk'a sitem ettiler. "5 TL değil fazlasını verelim ama bize bir hayvan pazarı yapsın" diyen vatandaşlar " Başkan Selami Selçuk arabayla burnadan sürekli geçip gidiyor, gelip halimizi hatrımızı da sormuyor, hayvanlarımız sıcakta, bizler sıcakta perişan olduk, hayvanlarımızı sulayamıyoruz." diyerek tepkilerini sürdürdüler.
Hayvan pazarı yakınlarında tozun toprağın içine kurulan çay ocağı ve büfe tipi yerlerde de durumlar aynı. "Virüsün kol gezdiği memlekette, bizlerde burada toz toprak içinde iş yapıyoruz" diyen esnaflarda durumdan şikayetçi olduklarını belirtiler.
Halkın sorunlarına kulağını kapatan, şikayetleri ve halkıntaleplerini işitmeyen, duymayan, umursamayan bir belediyecilik Demirci'de devam ediyor.
 İlçenin öncelikli sorunlarındaki programsızlığı ve "ben yaptım oldu" mantığıyla , yasadışı işler yapan Demirci Belediyesi, Başkan Selami Selçuk'lu dönemde skandallar zinciri halkaları her geçen gün artmaya devam ediyor.
Demirci hayvan pazarında kimse halinden memnun değil.
HABER-Mustafa TEMİZ

YORUM EKLE