CHP Karşıyaka kongresinde arbede yaşandı!

CHP Karşıyaka İlçe Kongresi'nde CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner ile Karşıyaka Belediyesi Başkan Aday Adayı Serdar Yavaşoğlu arasında arbede yaşandı.


Kongre saatinin 09.00 olmasına rağmen yeterli çoğunluk toplanmayınca aynı gün saat 13.00 'da kongre başladı.
Kongre konuşmaları yapılırken kürsüye çıkan Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olduğu günler öncesinden bilinen Serdar Yavaşoğlu mevcut belediye başkanı Cemil Tugay hakkında eleştiri ve iddialarda bulundu. Yavaşoğlu konuşmasını sürdürürken, Tugay'ın delegeleri tehdit ettiğini de iddia edince kısa bir gerilim yaşandı.

Seçimlere geçildiğinde bu gergin hava devam etti. Yavaşoğlu'nun bu açıklamaları yüzünden CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner tartıştı. Tartışma sırasında bu gerginlik arbedeye yolaçtı. Araya giren delegeler tarafları sakinleştirerek, gerilen havayı dağıttı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fazilet Kalay
Fazilet Kalay - 9 ay Önce

Serdar Yavasoglu sadece gerçekleri dile getirmiş ve CHP'olmak bu demek olmadığını söylemiştir,ve olay Sedrettin beyle Serdar beyin arasında tartışma değil, direk olarak Sedrettin beyin şiddetle Serdar beye saldırması ve yumruk atmasıdır.Yapılan şiddeti kınıyorum.

Emin Özgürl
Emin Özgürl - 9 ay Önce

Ne yazık ki CHP şiddet yanlısı insanları il yönetimine kadar taşıyabilmiş. Kongre delegesi bile olup görevini orada da icra eder. Yazık çok yazık, bizim gibi insanların emeğine yazık.