Cumhur İttifakı'nın Demirci Belediye Başkan adayı Kara, Demircili olan eşi yüzünden kendini yerli ve milli ilan etti

Seçim çalışmalarını sürdüren Demirci Cumhur ittifakı adayı Erkan kara kırsal Çamköy Mahallesinde yaptığı propaganda konuşması sırasında kendini yerli ve milli ilan etti.

Kara,Demirci'de halen belediye başkanı ve 31 Mart seçimlerinde de bağımsız aday olan Selami Selçuk'u kast ederek "bana ithal diyorlar, ben Köylüceliyim, eşimde Kulala'dan, geldiklerinde bir sorun bakalım onların hanımları nereli, esas ben yerli ve milliyim" dedi.

Kara'nın yaptığı bu konuşma sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve Demircili seçmenlerden büyük tepki aldı.

Sosyal medyada tepki gören Kara, halen sessizliğini koruyor.

Sosyal medyadan yansıyan tepkiler şöyle ;

Tayyip Erdoğan'dan icazet aldım geldim diyen başkan adayı Erkan Kara'dan da bu skandal kahve konuşması inci taneleri.... Yetersizlik, bitmişlik, bomboş, bomboş bir insan görüntüsü bu sözler...Demirci'ye belediye başkanı olacak insanın eşinin nereli olduğu hiç seçmeni ilgilendirmedi bugüne kadar, ilgilendirmez de ve hatta bunu biri sorsa sana ne lan derler.... 15 yıl başkanlık yapan bir belediye başkanımızın eşi Demircili değildi, geride eserler bıraktı memlekette açılış yapmaktan kurdele kesmekten makaslar köreldi... Başka bir belediye başkanımızın da eşi başka memleketten o da 5 yıl görev yaptı ama geride halkın hala kalbinde olan bir isim ve eserler bıraktı.... Son başkanın eşi de başka memleketten ama adam öyle veya böyle 10 yıl belediye başkanıydı....Bir eksiklik mi yani bu....Sen hangi kafayla başkan olacaksın, bu kafayla mı, yok sen de kalsın...Bize lazım değil böyle kafa....hem yerli , hem milli olmak için senin eşinin nereli olduğu beni ilgilendirmiyor, Demircilileri de ilgilendirmiyor Erkan Kara, 1 aydır elinde telefon onu arayıp bunu arayıp güya propaganda yaptığını sanıyorsun ama bu son sözlerin Demircili seçmenin aklıyla dalga geçiyor...Senin yerliliğin milliliğin eşinin Demircili olmasıyla alakalı ise kendine sakla.... biz Demirci'nin gerçekleriyle donanımına, aklına, kurmay kafa olup olmadığına bakarız adamın, seçilen başkanın eşi nereli beni ilgilendirmiyor.... Sen Demirci'de kendine oy verecek misin? ben olsam vermezdim...Bu sözler bu seçimlerin skandalı oldu... " Teşkilattan gelmediğin için, partiyi bilmediğin için, navigasyonsuz Demirci'nin köylerinde gezemeyeceğin kaybolacağın için sana ithal başkan demiş olabilirler takılı kalma...Yengemle sana Allah mutluluk versin....Bizi sen başkan olunca yengemizin nereli olduğu ilgilendirmiyor....Gerçekten bu sözler çok büyük ayıp, bugünden söylüyorum sen bu ilçeye belediye başkanı olarak yakışmıyorsun...seni kınıyorum, protesto ediyorum.... Ayrıca yerli ve milli lafını öğrendiğin reis kendi Rizeli Emine yengemizde Siirtli ne olmuş yani....sen o zaman Reisi de yerli ve milli kabul etmiyorsun öyle mi?

YORUM EKLE