Demirci'de meydanda seyir halinde yanmaya başlayan otomobil gece yarısı heyecan yarattı

Manisa'nın Demirci ilçesinde LPG bir otomobilin yanmaya başlaması ilçede heyecana yol açtı.
Olay dün gece saat 23.15 te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Secaattin Mahallesi Yunusemre Caddesi üzerinden Mehmet Akif meydanına seyir halindeki S.Ş. yönetimindeki  45 AZ 905 plakalı otomobil bir anda yanmaya başladı. Aracı durduran S.Ş. 'nin kullandığı aracın yandığını gören çevredeki esnaflar dükkanlarındaki yangın söndürme tüpleriyle otomobili söndürmeye çabaladı. Kuru kimyevi Tozlu esnaf tarafından getirilen yangın söndürme tüpleriyle anında yanmakta olan otomobile yapılan bu müdahaleler başarılı oldu. Olay yerine intikal eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye Amirliği ekipleri de aracın sulu soğutmasını sağlayarak yangın riskini ortadan tamamen kaldırdı.
Gece yarısına az bir zaman kala meydana gelen bu araç yangını çevredeki esnafları ve apartmanlarda yaşayan mahalle sakinlerini heyecanlandırdı.
Aracın söndürülmesinin ardından yapılan inceleme ve araştırmada otomobilin esterasyonlarındaki bir arızadan dolayı yanmaya başladığı, akaryakıt deposuna ve LPG tankına alevlerin sıçramadığı, vatandaşlar tarafından yangın tüpleriyle müdahale sayesinde otomobilde kısmen maddi hasar meydana geldiği anlaşıldı.
Yangın olayıyla ilgili Emniyet ve İtfaiye tarafından soruşturma başlatıldı.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

YORUM EKLE