Demirci İhsan Temel'i bağrına bastı

Yüzlerce arabalı konvoyla ilçeye giren ve ilçe turu atan Temel, halkın sevgi gösterileriyle karşılandı.


Manisa'nın Demirci ilçesinde 15 yıl önce MHP'den belediye başkanı seçilen ve Cumhur ittifakı sonrası yapılan diğer seçimlerde Cumhur ittifakının ilçede AK Partili başkan adayını desteklemesinden sonra bir daha aday olamayan İhsan Temel, Yeniden Refah Partisi'nden Demirci Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.


YÜZLERCE ARABALIK KONVOYLA İLÇEYE GİRİŞ YAPTI

Yeniden Refah Partisi Demirci İlçe Başkanı İbrahim Ethem Bağcı günlerdir süren aday belirleme çalışmalarının ardından ilçede yaptığı hizmetler ve eserlerle anılan İhsan Temel'i Demirci Belediye başkanlığı için aday yaptıklarını açıkladı.

Yüzlerce arabanın katıldığı konvoyla ilçeye giriş yapan YRP belediye başkan adayı İhsan Temel ilçe turu yaptı. Konvoyla ilçeyi gezen Temel'e sevgi gösterileri yapıldı. Halkı selamlayan İhsan Temel, YRP ilçe binası önündeki Mehmet Akif Meydanında toplanan kalabalık halka da hitap etti. " Gel dediniz geldim" diyen İhsan Temel " Bakın bu meydanda hemen arkanızda duran bu meydanı güzelleştiren saat kulesi bile benim eserim, çok istediniz geldim" deyince konuşması alkışlarla kesilen Temel" Seçim sürecine kadar yine hep birlikte olacağız, yapacaklarımızı projelerimizi sizlerle paylaşacağım, görev yaptığım süre içinde hep halkımın yanında oldum, hizmet ürettim, ilçeye hizmetten ala yıllarca kalacak eserler kazandırdım, hiç kimse bana çaldın, çaldırdın diyemedi, on yıllık süre geçti sevginiz hiç bitmedi, gel dediniz geldim, Demirci'yi yeniden hizmete boğacağız" dedi.


Programda konuşma yapan Yeniden Refah partisi Demirci ilçe başkanı İbrahim Ethem Bağcı ise " bizler Demirci'ye hizmet noktasında halkımızın yoğun olarak aday görmek istediği başkanımız İhsan Temel ismi üstünde kenetlendik. Halkımız istedi getirdik, şimdi hep birlikte o siyaset, bu siyaset demeden hizmet noktasında birleşeceğiz ve İhsan başkanımızla hizmet üretmeye başlayacağız" dedi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

Törenin ardından başkan adayı Temel, halkla bütünleşti onlarla kucaklaştı.

YORUM EKLE