Demirci Jandarması Karantina Bölgesinde Vatandaşların Tüm İhtiyaçlarını Gideriyor

Mahallede pandemi salgınından etkilenen iki kişinin testlerinin pozitif çıkması sonucu Demirci İlçe Hıfzısıhha Kurulunun aldığı 14 günlük karantinanın 8. gününde de Kılavuzlar Mahallesi Kahve Sokağı'nda Demirci İlçe jandarma Komutanlığının sıkı denetimleri devam ederken, vatandaşlarda araçlardan yapılan anonslarla uyarılıyor.
Karantina bölgesinde yaşayan Emekli İmam Hatip Nurullah Çetin ; Mahallemizde karantina uygulanıyor, devletimiz halk sağlığı için herşeyi yapıyor. İlgililere teşekkür ediyorum. Ayrıca hastanede bu virüs yüzünden hastalanarak tedavisi devam eden komşularıma Allah'tan acil şifalar diliyorum. Güvenlik güçlerimiz 8 gündür mahallemizde her türlü tedbiri alıyor, ihtiyaçlarımızın temininde yardımcı oluyor, bizleri uyarıyor, günlük hayatımız sürüyor, tarım mevsimi olduğu için işlerimizde bir aksama olmadı, tedbirler ve kurallarla yaşıyoruz. İnşaallah yakın zamanda bu virüs salgını sona erer, normal hayatımıza geçeriz" dedi.
Vatandaşların karantina kurallarına sadakatle riayet ettikleri gözlenirken, hayvan yetiştiricileri ve üreticilerine de daha hijyen ve daha kontrollü çalışma yapılması konusunda da sık sık bilgilendirmeler yapılmaya devam ediyor.
Karantina bölgesinden izinsiz dışarıya çıkanlara da ceza işlemi uygulanıyor.

YORUM EKLE