Bozçatlı’nın Terfi Hattı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bozçatlı Mahallesinin sık sık arızalara neden olan ve vatandaşları zor durumda bırakan içme suyu terfi hattını yenileyerek mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etti.

Bozçatlı’nın Terfi Hattı Yenilendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak için İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yıpranmış ve sorun yaşanan terfi hatlarında yenileme gerçekleştiriliyor. MASKİ ekipleri bu kapsamda Demirci ilçesine bağlı Bozçatlı Mahallesinin terfi hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. 600 metrelik çalışma ile sık sık yaşanan patlakların önüne geçilerek arızadan kaynaklı su kesintileri son buldu.

Yılların sorununu MASKİ çözdü

Bozçatlı Mahalle Muhtarı Kamil Yavuz, “Mahallemizdeki terfi hattı yıllardır yenilenmiyordu. Sık sık arızalar yaşanıyor, mahalle halkı zor durumda kalıyordu. MASKİ ekiplerine bildirdik ve hızlı bir şekilde geri dönüş aldık. Terfi hattı yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER