Büyükşehir, Azizbey’de Alt Yapıya Kazmayı Vurdu

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin Azizbey Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yenileme çalışmasına başladı.

Büyükşehir, Azizbey’de Alt Yapıya Kazmayı Vurdu

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin Azizbey Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yenileme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeksizin mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar noktasında Demirci’nin Azizbey Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yenileme işi başladı. 154 Mahalle Projesi kapsamında hayata geçirilen çalışma ile mahalledeki kanalizasyon hattı sağlıklı hale getirilecek. Ardından ekipler mahallede içme suyu hattını yenileme işine başlayacak. Atık suların sağlıklı bir şekilde mahalleden uzaklaştırılması için ise fosseptik inşa edilecek.

“Mahallemize asırlık yatırımlar. Allah razı olsun tuttukları altın olsun"

Azizbey Mahalle Muhtarı Vedat Çelik, “Çalışmalardan ziyadesi ile memnunuz. Altyapımız yenileniyor. Memnun olmamak mümkün değil. En az 100 yıllık ihtiyacımız karşılanıyor. Biz çalışmalar başlayıncaya kadar işin büyüklüğünü tahmin edemiyorduk. Yüklenici işe başlayınca konunun büyüklüğünü fark ettik. Mahalle dışında oturan hemşerilerimiz mahalleye gelince adeta şaşırıyor. Mahallemiz şehir gibi olacak. İnşallah tersine göç yaşarız. Bu kadar yatırım yapan Büyükşehir Belediye Başkanımızı özellikle ziyaret etmek istiyorum. Hayallerimizde bile düşünemediğimiz yatırımlar gerçekleşiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.



Büyükşehir Demirci Koordinatörü Kazım Aysan da; “Mahallelerde altyapı hizmetlerimiz başlayınca işin büyüklüğü daha iyi anlaşıldı. Alt yapının ardından üst yapının da yapılması mahalleleri adeta şehire dönüştürüyor. Kalıcı bu yatırımlar ile pansuman çözümler yapılmıyor. Asırlık çözümler üretiliyor. Hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Keşke bu yatırımlar yıllar önce yapılsaydı. Daha kaliteli yaşam için aralıksız çalışmalarımız devam edecek” dedi. 




Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER