Demircili Hizmet Aşığı Muhtar Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Çataloluk Mahallesi Muhtarı Ali Göktepe bugün Çataloluk Mahallesinde saat 11.00'da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Manisa Son Haber
Demircili Hizmet Aşığı  Muhtar Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi
selcuk

Ali Göktepe dün gün içinde göğüs ağrısı şikayetiyle yakınları tarafından araçla Demirci'ye getirilmek üzere yola çıkarıldı. 112 acil sağlık ekibinden de yardım isteyen yakınları, Kılavuzlar Mahallesinde karşılarından gelen ambulansa Göktepe'yi taşıdılar.


Kalp krizi geçirdiği teşhisi konulan Muhtar Göktepe'ye sağlık çalışanları ilk müdahaleyi ettikten sonra  Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı.
Acil serviste Ali Göktepe'nin duran kalbine yoğun masaj ve müdahaleler yapılsa da, Göktepe'nin kalbi yeniden çalışmadı ve hayata döndürülemedi.
Olayın duyulmasının ardından Demirci Devlet hastanesi önünde bekleyen sevenleri ve yakınları doktorun yaptığı açıklama ile adeta yıkıldılar.


ÇATALOLUK MAHALLESİNE İNSAN AKINI OLDU
Cenazenin bugün saat 11.00'da defnedileceği yakınları tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
Ali Göktepe'nin cenazesine katılmak ve kendisine son görevi yapmak üzere Çataloluk mahallesine yüzlerce insan akın etti.


Burada kılınan cenaze namazının ardından Ali Göktepe hizmet etmekten yorulmadığı Çataloluk Mahallesinin toprağına sevenlerince  cansız bedeni emanet edildi.
Ali Göktepe çevresinde sevilen, sayılan, herkesle insani ilişkileri sıcak olan biriydi. Muhtar olduktan sonra yaptığı girişimler ve çabalarla Çataloluk Mahallesinin çehresini değiştirmiş, alt yapı sorununu çözmüştü.


Genç yaşta hayata bir kalp krizi sonucu veda eden Ali Göktepe 56 yaşında evli ve 2 çocuk babasıydı.
Manisa Son Haber Yazı ailesi olarak muhtar Ali Göktepe'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve dostlarına baş sağlığı diliyoruz.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER