Demircili müzisyen Başkan Selçuk'u sahnede protesto etti

Manisa’nın Demirci ilçesinde yaşayan bir müzisyenin Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’u sahnede protesto etmesi ilçede gündem oldu.

Demircili müzisyen Başkan Selçuk'u sahnede protesto etti
Manisa’nın Demirci ilçesinde yaşayan bir müzisyenin Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’u sahnede protesto etmesi ilçede gündem oldu.

Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Sayık Mahallesinde geçtiğimiz gün Berna ve Devrim Akkuzu çiftinin kına gecesi için programa başlayan 45 yaşındaki Ahmet Çeldir isimli müzisyen bir anda aşırı yağıştan dolayı kesilen elektrikler yüzünden kına gecesinde program yapamadı. Elektrik idaresi ile görüşen müzisyen elektrik arızasının o bölgede yaklaşık 3 saatten fazla süreceğini öğrendikten sonra iddialarına göre Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’u arayıp belediyede olduğunu bildiği jeneratörlerden birini istedi.

Telefonda kendisine döneceğini iddia ettiği Belediye Başkanı Selçuk’un gece boyunca aramaması yüzünden çaresiz kalan müzisyen Çeldir çok sayıda davetlinin katıldığı programda ıslık ve davul eşliğinde karanlıkta kına gecesini tamamladı.

SAHNEDE PROTESTO ETTİ

Sayık Mahallesinde kına gecesinde yaşanan bu olayın ardından ertesi günün akşamında ilçe merkezinde Demirci Kültür Sarayında yapılan tören sırasında sahnede anons ederek Belediye Başkanı Selami Selçuk’u protesto eden müzisyen Çeldir’in “ Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk dün gece belediyede olan beş tane jeneratörden birini bize vermedi, zor şartlarda kına gecesini ıslık ve davul ile yaptık. Kendisi sağolsun var olsun ama bir daha Demirci Belediye Başkanı olmasın “ sözleri düğüne katılan davetlilerden alkış aldı.

DEMİRCİ DE BELEDİYE HER ŞEY DEMEKTİR

Elektriklerin kesilmesi yüzünden Sayık Mahallesindeki kına gecesini başkan jeneratör göndermeyince ıslık ve davul eşliğinde bitiren ve ertesi günü bu durumu ilçe merkezinde yapılan düğünde sahnede mikrofonla anons ederek protesto eden müzisyen Çeldir kameralara bu protestosunun sebebini anlattı.

Demirci gibi kırsal kesimlerde Belediyenin devlet olduğunun altını çizen Çeldir “ bizim gibi kırsal bölgelerde belediye demek çok şey demek, kına gecesi için İzmir’den İstanbul’dan gelen yüzlerce konuk vardı. Çaresiz kaldım, ilçemiz için endişelendim. Dışarıdan gelen misafirlere karşı mahçup olmamak için Başkan Selçuk’u aradım. Ancak kendisi hiç ilgilenmedi, ben de ertesi günü Kültür Sarayında yapılan düğün sırasında sahnede anons ederek Sayın Selçuk’u protesto ettim. Kendisini protesto etmeye de devam edeceğim” dedi.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci



 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER