Detaylar ortaya çıktı! Demirci'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi mucizelerle kurtuldu

Manisa'nın Demirci ilçesinde bugün saat 02.30 sularında meydana gelen, bir ticari taksi ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 yaralının olduğu kazanın detayları ortaya çıktı.

Manisa Son Haber
Detaylar ortaya çıktı! Demirci'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi mucizelerle kurtuldu

Kaza sonrası Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan taksi şoförü S.P.'nin başında yarılma olduğu ve kontrol amaçlı Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. S.P.'nin kontrollerinde riskli bir duruma rastlanmadığı ve ilçeye döneceği de yine iyi haberler arasında yer aldı.
Diğer araçta bulunan sürücü R.E. ve yolcu olarak bulunan E.A.'nın ise hayati bir tehlikelerinin olmadığı ve yapılan kontrol ve testler sonrasında hastaneden taburcu oldukları edinilen bilgiler arasında yer alıyor.


YOL KENARINDAKİ KORKULUKLAR FACİAYI ÖNLEDİ
Gün ışığıyla birlikte günün erken saatlerinde meydana gelen kazanın detayları da anlaşıldı. Kafa kafaya çarpışan araçların adeta hurda yığınına döndüğü tüm açıklığıyla ortaya döküldü.
Ticari taksinin şoförü S.P.'nin çarpışmanın etkisiyle araçta sıkıştığı ve aracı terk edemediği , çarpışma sırasında sağ şeride yanaşan aracın, çarpışma sonrası yol kenarındaki bariyerler sayesinde yolun sağında bulunan şarampole yuvarlanmadığı ve mucize bir kurtuluş olduğu da olay yerinde yapılan gözlemlerde ortaya çıktı.
Diğer özel otomobilin ise çarpışmanın etkisiyle hava yastıklarının açıldığı ve sürücü ve içindeki yolcu E.A.'nın hava yastıkları sayesinde kazadan mucize ile kurtuldukları anlaşıldı.


TRAFİK EKİPLERİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADI
Kazaya intikal eden itfaiye ekipleri araçta sıkışan taksi şoförünü uzun uğraşlarla araçtan çıkardı ve 112 sağlık ekibine teslim etti.
Kaza sırasında olaya müdahale eden Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü kazazedelerin sağlık ekiplerine teslim edilmesinin ardından yolu trafiğe kapattı. Yaklaşık 1 saat boyunca tarafiğe kapatılan Simav-Demirci çevre yolu üzerindeki kazaya karışan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırıldı.


Kaza sırasında çarpışan araçlardan sızan motor yağı ve muhteviyat petro kimya ürünlerinin yola saçıldığı ve yolda kayganlık oluşturduğunu tespit eden trafik ekipleri, o yolu kullanan diğer araçlarında bu kayganlıktan dolayı riske gireceklerini tespit ederek karayolları ekipleriyle birlikte yoldaki kaygan maddenin ortadan kaldırılması için gerekli çalışmayı yaptı, bu çalışmalar sırasında da yol trafiğe kapalı tutuldu.
Kazayla ilgili soruturma başlatıldı.
HABER-Mustafa Temiz

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2021, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER