Gamze Akkaş Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi Demirci'de Hizmet Vermeye Başladı

Gamze Akkaş Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi Demirci’de hizmet vermeye başladı.

Manisa Son Haber
Gamze Akkaş Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Ofisi Demirci'de Hizmet Vermeye Başladı

Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden "onur derecesi" ile mezun olan Gamze Akkaş  memleketi Demirci’de 26 Ekim Pazartesi itibari ile Hacıbaba Mah. Atıf Akın Caddesinde bulunan ofisinde  Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Danışan kabulüne başlayan Diyetisyen Gamze Akkaş yüz yüze ve online olarak hizmet verdiğini de belirtti.

"Kendi diyetinin kahramanı ol " sloganıyla hizmet vermeye başlayan Akkaş “ aslında diyet yapmak için hepimizin içinde var olan gücü ve iradeyi keşfedip bilimin ışığında yol almayı hedefledim. Tüm danışanlarımla etkili iletişim kurarak sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi/almayı başarabileceğimize inanıyorum.” Dedi.

Demirci Halk Eğitim Merkezi bünyesinde başlayacak olan Sağlıklı beslenme kursu ile  geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğini de söyleyen Akkaş “  Günlük yaşantıya uygun, bireysel sağlıklı beslenme programı oluşturarak danışmanlık hizmeti sunmak için tüm halkımızı ofisime bekliyorum.” Dedi.

Gamze Akkaş’a Manisa Son Haber olarak başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.

diyetisyengamzeakkas 

DİYETİSYEN GAMZE AKKAŞ KİMDİR?

1997 Demirci doğumlu olan Gamze Akkaş, Demirci’de sürdürdüğü eğitim hayatını 2012 yılında Demirci Anadolu Öğretmen Lisesini kazanarak devam ettirdi. Ardından 2016 yılında Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü kazandı. Üniversite eğitimi boyunca çeşitli kurum ve hastanelerde hem gönüllü stajlara katılım sağladı hem de zorunlu stajlarını başarıyla tamamladı. Biryandan da birçok proje,kurs ve sempozyuma aktif katılım sağlayarak; Diyabet Farkındalığı ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi projesinde koordinatör olarak yer aldı. Gıda Güvenliği Uzmanlığı konusunda çeşitli sertifikalar alarak bu konuda yetkinlik kazandı. Lisans eğitimini 2020 yılında onur derecesiyle mezun olarak tamamladı. Şimdi ise 26 Ekim 2020 itibariyle İlçemiz Hacıbaba Mahallesi Atıf Akın Caddesi No:2/A adresinde ofisini açarak danışan kabulüne başladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 01:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dilek Demirel
Dilek Demirel - 3 yıl Önce

Allah'ım başarılarının devamını nasip etsin inşAllah buzleride faydalana bilmek nasip etsin

SIRADAKİ HABER