Haberimiz ses getirdi! Davulun sesi Demirci'de Sahurda Hoş Gelecek

Demirci'de Ramazan ayında Sahur Davulu çalacak mı?, çalmayacak mı? başlığıyla yaptığımız haberin ardından Demirci'de yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Son Haber
Haberimiz ses getirdi! Davulun sesi Demirci'de Sahurda Hoş Gelecek

Bugün saat 15.30 sularında Manisa Son Haber'de yayınladığımız haberimizde Ramazan ayında sahurda davul çalınma işinde anlaşmazlık yaşandığını, Demirci Belediyesinin ramazan boyunca sahurda davulculara 1000 TL teklif ettiğini, ancak 12 davulcunun 2000 TL istediğini anlaşmazlık olduğunu ve yarın akşam ilk sahurla birlikte sahur davulunun bu anlaşmazlık yüzünden çalınamayacağını yazmıştık.
HABERİMİZİN ARDINDAN SICAK GELİŞME !
Haberimizin hemen ardından olayın kamuoyuna yansıması ve Ramazan ayı içinde sahurlarda davul çalınıp çalınmayacağını sorgulayan vatandaşlar arasında gündem oluşturdu.
Bu tepkileri duymazdan gelemeyen Demirci Belediyesi aldığı jet bir kararla dün anlaşma sağlayamadığı davulcularla irtibata geçerek, onların teklif ettiği gibi 2000 TL üzerinden 12 davulcuyla anlaşma sağladı.
Manisa Son Haber olarak halkın yanında ilkeli yayınlarımız bir kez daha sonuç verdi. Bu duygular içinde tüm islam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, oruç ibadetlerini Allah Kabul Etsin diyoruz.
ÖZEL HABER-Manisa Son Haber- Mustafa Temiz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER