Haluk Şenyurt Demircililere Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Demirci Millet İttifakı adayı olarak İYİ Parti’den Demirci Belediye Başkan Adayı olan Haluk Şenyurt Demircililere teşekkür etti.

Haluk Şenyurt Demircililere Teşekkür Etti

Yaptığı seçim kampanyası ile kısa bir zaman içinde Demircili vatandaşların gözüne ve gönlüne girmeyi başaran genç başkan adayı, sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür konuşmasında “Biz daha yeni başladık” diyerek Demirci ilçesinde siyasi yeni bir yüz olarak, geleceği dair mesajda verdi.

Haluk Şenyurt teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

Değerli hemşehrilerim,

31 Mart yerel seçimleri Demirci’miz ve Ülkemize hayırlı olsun. Tabii ki gönlümüzden geçen sonucu elde edemedik ama kaybetmedik. Bu seçim sürecinde çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar ve insanlar kazandık. Gönüllere girdik, gönlümüze girdiniz.
Hedefimiz her zaman güzel ve yaşanabilir bir Demirci olurken, göç vermeyen marka şehir Demirci'yi gerçekleştirmek amacından hiç uzaklaşmadık. Çalışma süreci boyunca ortaya koyduğumuz mücadelemizi yine Demirci için vermeye devam edeceğiz. Her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. 
Bu süreçte yanımızda yer alan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarken, oy veren ve oy vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Millet ittifakının her ferdine özel teşekkürlerimi sunuyorum.

Yolumuzdan dönmüş değiliz.

Kalın sağlıcakla

BİZ DAHA YENİ BAŞLADIK...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER