Kerpiçlik’e İçme Suyu İsale Hattı Yenilemesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Kerpiçlik Mahallesi’nin içme suyu isale hattında gerçekleştirdiği yenileme çalışmasıyla mahalle sakinlerine daha kaliteli su temini sağladı.

Kerpiçlik’e İçme Suyu İsale Hattı Yenilemesi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sistemleri sunmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. MASKİ bu amaçla Demirci ilçesine bağlı Kerpiçlik Mahallesi’nde de içme suyu isale hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. İçme suyu deposundan şebekeye ulaşan hatta yapılan yenileme işi sayesinde, mahalle sakinlerine kesintisiz ve kaliteli su ulaşması sağlandı.

Hizmetlerin devamını bekliyoruz

Kerpiçlik Mahalle Muhtarı Mustafa Çimen, “MASKİ tarafından yapılan çalışma mahallemiz için faydalı oldu. Tabii ki de daha yapılacak başka işlerimiz var. Hizmetlerin devamını bekliyoruz. Ancak elbette ki hepsinin bir anda olması mümkün değil. MASKİ’nin genel anlamdaki çalışmalarından memnunuz. Eski hattımızın neden olduğu arızalar, kesintiler de artık son bulacak inşallah. Zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER