Kılavuzlar kazasındaki ağır yaralılar sevk edildi

Demirci İlçesine bağlı Kılavuzlar Mahallesinde bugün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mustafa Demirer ve Süleyman Demirer beyin cerrahi ihtiyacı nedeniyle Demirci Devlet Hastanesinden sevk edildiler.

Kılavuzlar kazasındaki ağır yaralılar sevk edildi
selcuk

Bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 45 BA 832 plakalı minibüs ve 45 PU 217 plakalı motosiklet Kılavuzlar Mahallesi Benzin İstasyonu yakınlarında çarpışmışlar ve motosiklette bulunan 2 kişi ağır yaralanmıştı.

Kazanın duyulmasının ardından Kılavuzlar Mahallesinde ağır yaralananların ailesi ve yakınları Demirci Devlet Hastanesi önüne gelerek beklemeye başladılar. Büyük bir endişe ile hastane önünde toplanan yaralıların yakınları içeriden gelecek iyi bir haberi beklediler.

Kaza mahallinden Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralıların yapılan ilk müdahalelerinin ardından beyin cerrahı ihtiyacı nedeniyle sevk edilmelerine karar verildi.

Bu kararın ardından ağır yaralılardan Mustafa Demirer Salihli Devlet Hastanesine, Süleyman Demirer ise Köprübaşı 112 acil servise ait ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.

HABER-Mustafa Temiz (MSH)

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 00:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
muzaffer KARABACAK
muzaffer KARABACAK - 5 yıl Önce

kazanın nasıl olduğu bilmiyorum ama kesin tahminim anında anayola çıkması

Serhat Dayan
Serhat Dayan - 5 yıl Önce

Moturcular farları yokmuş ama moturcular yolundan gidiyomus kamyon araba sollamis hızlıca petrole girem demiş yani motorunun yoluna geçmiş moturcunda far olmayınca görmemiş çarpmış

SIRADAKİ HABER