Kız yurdunun 5. katından atlayarak ölmek istedi

Manisa’nın Demirci ilçesinde okuyan üniversite öğrencisi genç kız yurdun 5. katından atlayarak intihar etmek istedi.

Kız yurdunun 5. katından atlayarak  ölmek istedi

Manisa’nın Demirci ilçesinde okuyan üniversite öğrencisi genç kız yurdun 5. katından atlayarak intihar etmek istedi.
Olay bugün  saat 01.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Demirci Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık programı 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 20 yaşındaki M.B. isimli öğrenci kaldığı Demirci KYK A. Blok Kız Öğrenci yurdunun 5. katından atlayarak zemine düştü.
Yurtta arkadaşlarının gözü önünde ani bir hareketle atlayan kız öğrenci için 112 acil sağlık ekibi ve Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti.
Genç kızın vücudunun değişik bölgelerinde kırık ve kanamaların olduğu öğrenilirken, Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan, ailesiyle Mardin’de yaşadığı ve bu yıl Demirci Meslek Yüksek Okuluna kaydını yaptırdığı öğrenilen genç kızın, daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

ÖNCE TELEFONLA KONUŞTU, SONRA ATLADI İDDİASI
Barındığı KYK yurdunun 5. katının penceresinden atlayarak intihar etmek isteyen M.B.’nin yurtta bulunan diğer öğrencilerin iddialarına göre yurdun koridorunda uzun süre yüksek sesle bağırarak telefonla konuştuğu, telefonu bir anda yere çarparak kırdığı ve sinir krizi geçirdiği ani bir hareketle de 5. kattan kendini boşluğa bıraktığı iddia ediliyor.
Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü intihar olayıyla ilgili inceleme ve araştırmalarını sürdürüyor.
Son alınan bilgilere göre tedavisi devam eden üniversite öğrencisi genç kızın sağlık durumun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
HABER- Mustafa Temiz-Demirci

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER