Başkan Selçuk 'a soğuk duş! Kent Meydanı inşaatına tasfiye kararı çıktı

Manisa Son Haber bir kez daha haklı çıktı. Aylardır Demirci Belediyesince Demirci Cumhuriyet Meydanında yapılmakta olan Kent Meydanı inşaatının yasal olmadığı, kamusal alan olarak halkın nefes sahası olarak ayrılmış bu sahaya böyle bir betonarme binanın yapılamayacağına dair ısrarlı haberlerimizin ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Başkan Selçuk 'a soğuk duş! Kent Meydanı inşaatına tasfiye kararı çıktı

Kent Meydanı inşaatının tasfiye edilmesi ile ilgili karar Demirci Belediyesine 15 Mart 2019 günü tebliğ edildi.

Bu karara göre bu inşaat durdurulacak ve faaliyeti bitirilecek.

Bu karardan sonra Demirci Belediyesinin buraya tek bir çivi bile çakma hakkı da elinden alınmış oldu.

Belgesiyle açıklıyoruz.

Bu belgeye göre Demirci Belediyesinin arşivine bu tasfiye kararı girdi.

Bunun aksi bir davranış yasalara göre suç…

Şimdi yasa tanımayan, devletin yasalarını yok sayan, belediyenin ve kamunun paralarını boşu boşuna çöpe attığı bu belge ile ortaya çıkan Selami Selçuk hem yargıya, hem de seçim de Demircili vatandaşlara hesap verecek.

Bu bölgeye katlı otopark ve kent meydanı yapmak isteyen Büyükşehir belediyesine engel olan, Demirci belediyesini borç batağına sokup, inat uğruna bu inşaatı yapabilmek için eski parayla 7 trilyon lira kredi kullanıp bu halkın alanına dükkân dolduran başkan Selçuk hesap verecek.

Manisa 1. İdare Mahkemesinin İptal kararına rağmen, daha düne kadar inşaata devam ettirip, saçı bitmedik yetimin hakkını çöpe attığı ortaya çıkan başkan Selçuk bu kul hakkını ve devletin parasını, milletin parasını nasıl çar-çur eder diye vatandaş sormayacak mı ?

Yandaş televizyon kanallarında salınan, başkalarına söz hakkı tanınmayan programda, kendisinin yasal olmayan işlerini ortaya çıkaran kamuoyuyla paylaşıp, Demirci’nin haklarını savunan o  insanları fasit diye suçlayan başkan Selçuk, Demirci halkı tarafından sandıkta gerekli cevabını alacaktır..

Al sana belge Sayın Başkan..

Çık yalan de, diyebiliyorsan, diyemezsin…

Yarın Belediyede dosya da bir aynı bulunan bu evrak nasıl dışarı çıktı diye yine köstebek avına çıkarsın, yapabileceğin sadece bu…

Yaşasın adalet, yaşasın hukuk.

Mustafa Temiz- ÖZEL HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER