Akşener'in ardından Koray Aydın da Demirci'ye geldi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Demirci ilçesinde Millet ittifakına ait seçim bürolarını açmak üzere Demirci ilçesini ziyaret etti.

Akşener'in ardından Koray Aydın da Demirci'ye geldi

Demirci girişinde karşılanan Aydın, önce Menderes Bulvarı üzerindeki seçim bürosunu açtı. İYİ Parti'nin kuruluş çalışmaları sırasında MHP'den istifa eden ilçe başkanlarından Ahmet Kırkaya'yı hastalığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bugün ilçemizde vefat eden Ahmet Pekmez'in cenazesine de katılan Aydın ev önünde toplanan aile ve yakınlarına taziye dileyerek vatandaşlarla tokalaştı. Beraberinde Millet İttifakı Demirci Belediye Başkan adayı Haluk Şenyurt, İYİ Parti Demirci ilçe Başkanı Yılmaz Ercan, CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ile Demirci Mehmet Akif Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyen Aydın esnafları selamladı onlarla görüştü. Millet İttifakı Adayı Haluk Şenyurt'a destek istedi.  Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla Cuma namazı öncesi çay içerek sohbet etti. Cuma namazını Demirci Söylemiş camiinde kılan Aydın, namaz sonrası İYİ Parti Demirci ilçe binasında çok sayıda partili ile bir araya gelerek 9 gün sonra yapılacak olan mahalli seçimlerle ilgili değerlendirmeler yaptı. Kendisine gelen bir telefonla bugün Selendi ilçesindeki programını iptal eden Aydın beraberindeki heyetle Demirci ilçesinde ayrılıp kendisi İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

İyi Parti’den Demirci’ye Bir Çıkarma daha, Akşener’in Ardından Koray Aydın da Demirci’ye Geldi

KORAY AYDIN CUMARTESİ SABAHI FOX TV'DE CANLI YAYINA ÇIKACAK

Edinilen bilgilere göre İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Selendi programının iptal edilme sebebinin kendisine Tv canlı yayınına katılma bilgisi geldiği yüzünden olduğu öğrenildi.

Aydın Cumartesi günü saat 08.30 'da yayına girecek olan FOX TV’deki İlker Karagözle Hafta Sonu programının canlı yayınına katılacak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'in geçen hafta Demirci'de düzenlediği mitingin ardından, 1 hafta sonra da bir genel başkan yardımcısının Demirci'yi ziyaret etmesini meraklı gözlerle izleyen Demircililer "İYİ Parti Demirci ilçesindeki seçimleri çok önemsiyor, Belediye Başkan Adayı Haluk Şenyurt' ta seçimlerde favori gözüküyor" diyerek fikirlerini ifade ettiler.

Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Şenyurt'ta " Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Meral Akşener'i, bugün de Genel Başkan Yardımcımız  Koray Aydın'ı ağırladık. Kendileri bizlere olan güvenlerini bir kez daha ifade ettiler. Bizlerde seçimlere yoğun çalışmalarımızla hazırlanmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh ve ilgiyle inşallah seçimlerden başarılı olarak çıkacağız. Demirci ilçesini halkımızla birlikte, ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir yönetim, dürüst ve vatandaşına verdiği sözü tutan bir idare ile  yöneteceğiz. Demirci iyi olacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER