Anketten İsa Özdemir çıktı

Yerel seçimler öncesinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde Gezici Araştırma Şirketi’nin yaptığı anketten Millet İttifakı adayı İsa Özdemir ismi çıktı. Cumhur İttifakının adayı Ömer Faruk Çelik ise bu ankete göre seçimi kazanamıyor.

Anketten İsa Özdemir çıktı

Hazırlanan anket verilerine göre Millet İttifakı’nın adayı İsa Özdemir yüzde 55,2 ile Cumhur İttifakı’nın adayı Ömer Faruk Çelik ise 42.1 oranında gösterildi.  Gezici Araştırma Şirketi tarafından hazırlanan Şehzadeler ilçesi anket sonuçları açıklandı. Araştırmaya katılan halkın önümüzdeki seçimlerde Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermek istediğine ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 42,1’i Cumhur İttifakı (AKP-MHP)’nın AK Parti adayı Ömer Faruk Çelik’e oy vermek istediğini, yüzde 55,2’si Millet İttifakı (İYİ Parti-CHP)’nın İYİ Parti adayı İsa Özdemir’e oy vermek istediğini ifade etmektedir. HDP’nin adayı ise yüzde 2,4 olduğu görülüyor.  

AK PARTİLİ VE MHP’Lİ SEÇMEN DE İSA ÖZDEMİR’E OY VERECEK

MHP Seçmenin yüzde 85,6’sı, CHP Seçmenin yüzde 97’si ve Ak Parti Seçmenin yüzde 20’si İYİ Parti adayı İsa Özdemir’e oy vereceğini söylemekte. Ak Parti Seçmeni bu yerel seçimde partisine sarı kart gösterecek, gerek ekonomik sorunlar gerekse işsizlik gibi konulara çözüm bulamamasından dolayı seçmen tepkili. Şehzadeler ilçesine kimin daha iyi hizmet yapacağına inanıyorsunuz sorusuna halkın yüzde 58,4’ü İYİ Parti Adayı İsa Özdemir’i söylediği görülüyor, yüzde 41,6’sı ise Ömer Faruk Çelik dediği görülüyor. Hazırlanan anket verilerine göre Millet İttifakı’nın adayı İsa Özdemir yüzde 55,2 ile Cumhur İttifakı’nın adayı Ömer Faruk Çelik’e fark attığı görüldü.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 02:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER