Mor ışık 112 çalışanlarını hastanelik etti haberimize uzmanından açıklama geldi

Manisa'nın Demirci ilçesinde dezenfektasyon için kullanılan mor ışık 6 sağlık görevlisinde görme bozukluğuna yol açtı haberimize uzmanından açıklama geldi.

Mor ışık 112 çalışanlarını hastanelik etti haberimize uzmanından açıklama geldi
selcuk

Haber içeriğimizdeki bu rahatsızlığı yaşayan ATT çalışanlarına niçin rapor verilmediği sorusuna cevap niteliğinde  Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Biltan Ayşegül Karakuş açıklama getirdi.
Haberin yayınlanmasının hemen ardından Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Temiz'e açıklama yapan Karakuş, ATT çalışanlarının kısa süreli bir rahatsızlık çektiklerini, gerekli muayenelerinin yapıldığını ve 3-4 saat süreden sonra da rahatlıkla çalışabileceklerini belirtti.

 Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Biltan Ayşegül Karakuş 
Açıklamada  "  27.11.2019 tarihinde 6 kisilik 112 ekibi onceki gece bulunduklari ortamda mavi isik bulunmasi nedeniyle gozlerinde kizariklik batma sulanma sikayeti ile basvurdu. Hastalarin yapilan göz muayenesinde görme duzeyleri tam olup kornea yuzeyinde hafif noktasal erozyon mevcuttu.
Hastalara durumun geçici olduğu kalici hasar birakmayacagi bilgisi verildi.Gerekli tedavi reçete edildi.
Birkaç saat içerisinde durumun düzeleceği calışmalarına engel bir durumun olmaması nedeniyle istirahat raporuna gerek olmadığı" belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER