Olay Demirci'de Yaşandı! Girdikleri evde baba ve gelinin ellerini bağlayarak soygun yapan 4 kişi tutuklandı

Manisa Son Haber- Mustafa Temiz Manisa 'nın Demirci ilçesinde hırsızlık yapmak için girdikleri evin sahibi ve gelininin ellerini bağlayarak soygun yapan 4 kişi tutuklandı.

Manisa Son Haber
Olay Demirci'de Yaşandı! Girdikleri evde baba ve gelinin ellerini bağlayarak soygun yapan 4 kişi tutuklandı

Olay Demirci ilçesine bağlı Çataloluk Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre Çataloluk Mahallesinde yaşayan 73 yaşındaki M.Y'nin evine 4 kişi girdi. Soygun yapmak amaçlı giren S.C.D ( 22), M.A.Ö (26), M.F.Ö ( 20)  ve A.T (20)  evde bulunan nakit para ve yanısıra elektrikli ev eşyalarını çalmak için eyleme geçti.


EV SAHİBİ VE GELİNİN ELLERİNİ, AYAKLARINI BAĞLADILAR
Soyguncuları fark eden 73 yaşındaki M.Y. direnmek isteyince soyguncular ev sahibini ve sesleri duyarak uyanan 53 yaşındaki evin gelini  Ü.Y.'nin ellerini ve ayaklarını bağlayarak soyguna devam ettiler. Ağızları da kapatılan mağdurlardan M.Y. baygınlık geçirdi. Bunu gören soyguncular gelinin ellerini salverip," 112'yi ara ölmesin yardım iste " diyerek olay yerini terk ettiler.


DEMİRCİ JANDARMA  DÜĞMEYE BASTI
Soygunun ardından araştırmalara başlayan Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı teknik takip ve incelemelerin ardından şüpheli 4 şahısı gözaltına aldı. 23 Mart 2022 günü jandarma sorguları tamamlanan 4 zanlı adliyeye çıkarıldı.


Adliyede yapılan Savcılık sorgulaması ardından mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2022, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER