SON DAKİKA! Demirci yolunda feci kaza! Seyir halindeki aracın üstüne kaya düştü 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı

Manisa'nın Demirci ve Köprübaşı ilçeleri arasındaki karayolunun Borlu mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 17.00 sularında karayolu üzerinde seyir halinde bulunan ve ilk gelen bilgilere göre bir sondaj firmasına ait taşerona ait kamyonet seyir halindeyken, iddialara göre karayolunun yakınlarındaki bir tarla da temizlik çalışması yapıldığı sırada yola kaya parçası düştü.

Seyir halindeki aracın üstüne denk gelen kaya parçasının araca temasıyla araç yoldan çıkarak şarampole indi ve çevredeki toprak yığınına çarparak durabildi.

Araçta sağ ön koltukta olduğu öğrenilen Mehmet Nuri Dağlı kazada can verdi. Araç sürücüsü Hadi Aslan ve kamyonetin diğer bölümlerindeki yolculardan Bülent Arslan ve Halil İbrahim Kaçkın isimli şahıslar da kazada şok geçirerek kontrol altına alındı.

Kazadan sonra olay yerine intikal eden Köprübaşı Jandarma Trafik ekibi tarafiği güvenli bir şekilde sağlarken çevrede güvenlik tedbiri aldı. Kazazedelere Köprübaşı itfaiye kurtarma ekibi ve 112 sağlık ekibi müdahale etti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2023, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER