VİDEO HABER..! Fatih Terim hayranı Demircili küçük Ali'den Fatih hocaya videolu mesaj

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki fanatik Galatasaraylı ve Fatih Terim hayranı küçük Ali'den Fatih hocaya videolu mesajı büyük ilgi çekti.

1. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Ali Karakaya, Fatih Terim'in Koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklamasından sonra yemeden içmeden kesildiği, sürekli ağladığı ve Fatih Terim ile görüşmek istediğini belirtmesi ailesini harekete geçirdi.
Demirci ilçesinde berberlik yapan küçük Ali'nin babası Ersin Karakaya oğlunun bu istekleri karşısında çare aradı. Küçük Ali'nin bu mesajını Manisa Son Haber kanalıyla iletmek isteyen baba Karakaya, oğlunun bu isteğini yerine getirerek avutmak ve onu teselli etmek istedi.
Fatih Terim'e aşırı derecede sevgi besleyen Ali'de, Manisa Son Haber kameralarından Fatih Terim'e " Fatih Amca geçmiş olsun, seni çok seviyorum, seni çok merak ediyorum, lütfen mesajıma cevap ver" diyerek seslendi.


Küçüklüğünden beri sürekli Galatasaray formasıyla gezen, odasını Galatasaray bayrakları ve posterleriyle süsleyen Galatasaray taraftarı Ali Karakaya'nın sürekli olarak İstanbul'da Galatasaray stadında maç izleme isteğini de yine ailesi Süper Ligin 20. haftasında oynanan Galatasaray-Kayserispor  maçıyla yerine getirmişti. Cim-bomlu Ali bu karşılaşma öncesinde formasını giyip, futbolcularla birlikte seremoniye de çıkmıştı.
Fatih Terim'in küçük Ali'nin bu mesajına ne cevap vereceği merakla bekleniyor.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER