Demircili şehidin 23 Nisan'da ziyaretçisi 6 yaşındaki öğrenci oldu

Her 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramında geleceğimizin teminatı çocuklarımız devletin belli makamlarında sembolikte olsa görev alırlar ve kendilerince o makamın gerektirdiği emirleri verirler ve uygulaması da yapılır.
Bu 23 Nisan ise Türkiye için farklı biraz buruk ama daha duyarlılıkla kutlanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı gününde bile sosyal medya üzerinden çocukların 23 Nisan ile ilgili yaptığı  paylaşımlar her geçen dakika coşkuyu biraz daha artırıyor.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan 23 Nisan olayı ise gündeme oturacak gibi görünüyor.


DEMİRCİLİ ŞEHİDİN 23 NİSAN'DAKİ ZİYARETÇİSİ 6 YAŞINDA BİR ÇOCUK
23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılında Turgutlu ilçesi Cumhuriyet ilkokulu 1/A sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Ali Kenan Özyiğit isimli çocuk şehitliğe gitti. Demircili Şehit Pilot Anıl Barış Çetin'in mezarı başında 23 Nisan mesajını şehit ile paylaşan küçük Ali " Bende senin gibi pilot olacağım, senin uçağını ben kullanacağım, bugün 23 Nisan bu Türk Bayrağını sana hediye ediyorum" diyerek İstiklal Marşımızı" okudu.
Whatsapp ihbar hattımıza gelen bu görüntüyü sizlerle paylaşıyor, tüm dünya çocuklarının bayramını bir kez daha kutluyoruz.

 

YORUM EKLE