Doktor Manisa’nın ulaşımına reçeteyi yazdı

Gürhan Özcan'dan Öğrencilere, Öğretmenlere ve Kadınlara Ulaşımda Pozitif Ayrımcılık

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, ulaşımda öğrencilere, öğretmenlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasını içeren üçüncü reçetesini açıkladı.

Özcan, yaptığı açıklamada, " Manisa, öğrenci ulaşımda pahalı bir şehir. Çoğu büyükşehirde öğrenciler için aylık abonman sistemi varken, Manisa'da böyle bir uygulama yok. Bu yüzden veliler ve öğrenciler maddi olarak zorlanıyorlar. Doktor sözü veriyorum, öğrenciler için aylık 120 liralık abonman ücreti 100 lira olacak. Öğrenci ulaşımda kazancı aylık 900 lira olacak. Bu para ile karnını rahatça doyuracak. Ayrıca öğretmenlerimiz ve kadınlarımız için de ilk etapta normal ücretten %50 indirim yapacağım. Diğer önemli bir uygulamamız ise kadına pozitif ayrımcılık yaparak gece saat 22.00'den sonra, kadın yolcular istedikleri yerde otobüsten inebilecekler." dedi.

Özcan, yaptığı açıklamada, "Yapacağım her uygulama ve projelerimiz yüzde yüz hayata geçecek uygulamalar olacaktır. Son söz olarak yaparsa doktor yapar diyorum, Doktor Manisa'ya iyi gelecek, reçeteleri takip etmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE