Görüntüye giren yaratığın sırrı çözülemedi

Arjantin’de bir anne 2 yaşındaki oğlunu kameraya çekmek istemişti. Ancak görüntülerde çocuğun hemen arkasında görülen bir yaratık herkesin dikkatini çekti. İnternette 12 milyon kişi tarafından tıklanan bu görüntülerin ardından çocuğun her videosu çekildiğinde görülen bu yaratık ile ilgili sır hala çözülemedi.

Görüntüye giren yaratığın sırrı çözülemedi
Arjantin’de 2 yaşındaki Benjamin’in bir köşeye gidip konuştuğunu farkeden aile kamera çekimi yapınca şoke olan görüntüyü kaydetti. Yayınlanan bu görüntüler YouTube’ta 12 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
Arjantin’in Santa Fe kentinde kameraya çekilen bir yaratığın görüntüsü tekrar viral oldu ve dünyanın diline yeniden düştü.
İddiaya göre, 2 yaşındaki oğlunun sürekli evin köşesine gidip konuştuğuna tanık olan anne bunu kayda aldı. Görüntüye hiç beklemediği sürpriz bir yaratık girdi.
Küçük Benjamin’i kaydederken arka taraftan koşarak geçen yaratık yarım metre boyunda. Yaratık sadece bir kez de görüntülenmemiş. Anne önce önemsememiş ancak daha sonra oğlunu yine videoya çekerken bir kez daha o tuhaf varlık görüntüde yer almış. Kimileri görüntüdeki yaratığın bir uzaylı olduğunu yorumluyor, kimileri ise görüntülerin montaj ve sahte olduğunda ısrarcı.



Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER