Lise Öğretmeni 15 yaşındaki Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girdi

Lise öğretmeni öğrencisine önce çıplak video ve fotoğraflarını gönderdi. Kendisiyle bir süre daha iletişimini sürdürüp, samimi oldu ve öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. 23 yaşındaki öğretmenin 15 yaşındaki öğrencisine yaşattığı taciz ülkede gündem oldu.

Lise Öğretmeni  15 yaşındaki Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin eyaletindeki Somerset Lisesi'nde sağlık öğretmeni olan 23 yaşındaki Talia Warner, 15 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye girdiği için hapse atıldı. Genç kadının bir kaç ay süren ilişkisi boyunca sürekli olarak çıplak video ve fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı.
Warner, ikinci dereceden çocuk cinsel tacizi, çocuğun cinsel suçunu kolaylaştırmak ve çocuğun cinsel aktiviteyi izlemesine veya dinlemesine neden olmak için bir bilgisayar kullanımı da dahil olmak üzere yedi suçla suçlanıyor. İlk başta öğretmeni ile ilişkisi olduğunu reddeden çocuk daha sonra her şeyi anlattı.
Öğretmeninin kendisine sürekli olarak yaptıklarının yanlış bir şey olmadığını söylediğini ifade etti. Polis yetkilileri, öğretmenin göl evine götürdüğü çocuk ile bir çok kez cinsel ilişkiye girdiğini tespit etti. Suçlamaların ardından istifa eden öğretmen, 5 yıl hapis ve 120 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER