Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ahmet Çetin atandı

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet Çetin yapılan törenle görevine başladı.

Dekanlık makam odasında yapılan törene Eğitim Fakültesi tüm akademik ve idari personeli, daha önce görev yaptığı MCBÜ Akhisar Meslek Yüksek Okulu personeli katıldı.

Çetin törende yaptığı konuşmada, her konuda hakkaniyet ölçüsü içinde davranarak, herkese eşit mesafede görev yapacağını söyledi. Ortaya çıkacak yanlış işlerde de hem fakülte personeli hem de basın mensupları için telefonunun 7/24 açık olacağını belirten Çetin “ bir sorun çıktığında veya yanlış olduğunda bana ulaşabilirsiniz, sorun ve yanlış anında çözüme kavuşturulacaktır. Özellikle basın mensuplarından istirhamım budur. Akhisar’da başımıza böyle bir talihsizlik geldi, içinde bile olmadığım bir konu için yapılan haberlerin ardından kendimizi temize çıkarmak ve ispatlamak için 6 ay zaman harcadık, güzel bir 4 yıl olacaktır. Bunun için gayret göstereceğiz, hep birlikte kurumumuzu daha da yüksek seviyelere çekmek için fedakârca çalışacağız “ dedi.

Ahmet Çetin Kimdir?

1974 Soma doğumlu olan Prof. Dr. Ahmet Çetin, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Araştırma görevlisi olarak Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Çetin, 2008 yılında Doç. Dr. ünvanını aldı.

6 yıldır Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Çetin, 15 Ağustos 2019 Perşembe günü Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlık görevine atandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Demirci

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER