Gördes Belediye Başkanı Büke’nin, 23 Nisan Mesajı

 Gördes Belediye Başkanı Av. İbrahim Büke’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama mesajı.

Gördes Belediye Başkanı Büke’nin, 23 Nisan Mesajı

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmeleri ve her alanda öncü roller taşımaları en büyük dileğimizdir.

Çocuklarımıza armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerlerin büyüklüğünü ve eşsiz anlamını öğretmeliyiz. 23 Nisan'da hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır.

23 Nisan gibi milli bayramlarımızın önemli bir anlamı daha vardır. Bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak bir olduğumuz günlerdir. Bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına armağan eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız. Bizlere miras bırakılan büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza kavratmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aydınlık yarınlarımızın teminatı güzel çocuklarımız ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrar kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı, Gördesli Şehit Makbule’yi ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER