Manisa’mıza yapacak daha çok işimiz var

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Demirci ve Gördes ilçelerinde hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceleyerek, “17 ilçemizde vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Manisa’mıza yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Manisa’mıza yapacak daha çok işimiz var

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların daha yaşanılabilir bir kentte ikamet etmelerini sağlamak için 17 ilçede altyapı çalışmalarına devam ediyor. Demirci ve Gördes ilçelerinde de hayata geçirilen altyapı projelerini incelemek üzere Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak MASKİ ilçe şefleri ve personel ile bir toplantı yapan Deniz, ilçelerdeki kanalizasyon altyapısı noktasında istişarelerde bulunarak yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının düzenli olarak temizlenmesi ile ilgili talimatlarını bir kez daha yeniledi. Deniz daha sonra, ilçelerde şantiye alanlarını ve hayata geçirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Deniz’e, MASKİ Gördes İlçe Şefi Türker Kesici ve Demirci İlçe Şefi Gökhan Demir eşlik etti.

MASKİ, 7 gün 24 Saat Mesaide

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MASKİ Genel Müdürlüğünün vatandaşların içme suyu ve kanalizasyon gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan bir kurum olmasından dolayı 7 gün 24 saat görev başında olduklarını söyledi. İl genelindeki tüm ekiplerle uyum ve koordinasyon içerisinde hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Deniz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Manisa’mıza yapacak daha çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER