MHP Manisa İl eski Başkanı Öztürk'ten sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa il eski başkanı Erkan Öztürk sosyal medyadan paylaşım yaptı, Cengiz Ergün’e seslendi gündeme girdi.

MHP Manisa İl eski Başkanı Öztürk'ten sert tepki

Manisa Büyükşehir Belediyesi yapılan su zammı ile bir anda ülke gündeminde yer bulurken, bir dönem Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile yakın temas çalışan ve seçim arifesinde görevden alınan eski il başkanı Erkan Öztürk belediyeden işçilerin işten çıkarıldıklarını iddia etti.

Sosyal medya hesabından bunu kamuoyuyla paylaşan Öztürk  “Ramazan mübarek günde kimsenin ekmeği ile oynamayın, yazıktır günahtır “ yazarak Ergün yönetimindeki Büyükşehir belediyesine tepki gösterdi.

Öztürk paylaşımında işten çıkarıldığını iddia eden H.B. isimli şahısın sosyal medya üzerinden özel yazdığı paylaşımı da aynen yayınladı.

Adı geçen ve işten çıkarıldığını iddia eden H.B.  “Hayırlı akşamlar başkanım, ben 10 ay önce sayenizde büyükşehir asfalt bölümünde işe başladım. Vesile olandan Allah razı olsun. Başkanım ben savunduğum ilkeden asla vazgeçmedim. Ben lise yıllarımda MHP’yı tanıdım. MHP ile devam edip, MHP ile can veririm. Bizim davamız ölüme kadar. Başkanım seçim öncesi sandık görevi aldık. Sandığa sahip çıktık. Başkana sahip çıktık. İşimize gücümüze sahip çıktık. Asla hainlik yapmadık ama sonucunda bu mübarek ramazan gününde işimizden çıkarıldık. Biz nerde yanlış yaptık, ne yapmamız lazım başkanım, bize bir yol gösterin” diye yazdı.

Öztürk bu paylaşımın ekran görüntüsünü de yayınlayarak, bu iddiaya sert tepti gösterdi.

Öztürk’ün bu açıklamasının ardından Büyükşehir belediyesinden şu ana kadar herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER