2018 'e merhaba 2017'ye güle güle

2017 geçti gitti. Tarihin sayfalarında bu yıl içinde yer alan olaylar bundan sonra geçmişte yaşananlar olarak önümüze gelecek.

2018 'e merhaba 2017'ye güle güle
 2017 geçti gitti. Tarihin sayfalarında bu yıl içinde yer alan olaylar bundan sonra geçmişte yaşananlar olarak önümüze gelecek.

Dünya gezegeni ve üstünde yaşayan tüm canlılar 2018 yılına “ merhaba” dedi.

Manisa Son Haber internet haber sitesi olarak yeni yılda yeni atılımlar içinde olacağız. İnternet dünyasında sizin yoğun ilginiz ve internet trafiğine yansıyan sizlerin sevgisi bizlere yeni ufuklar açıyor.

2018 yılı içinde süresi içinde bu yenilikleri hep birlikte yaşayarak göreceğiz.

Manisa ‘nın en hızlı, cesur, dürüst, tarafsız, ilkeli ve halkın yanında haber sitesi olma idealimizi sürdürmeye kararlıyız.

Yine kimselerin cesaret edemediği olaylarda bizler haberlerimizle karşınızda olacağız.

İşini iyi yapmayanların korkulu rüyasıyız.

Halkın yanında halk yandaşı bir haber sitesi özelliğimizi her zaman koruyacağımıza söz veriyoruz.

Köşe yazarlarımız kadrosu da bu yıl içinde daha da kalabalıklaşıyor. Herkesin ilgiyle yazılarını okuduğu birbirinden değerli tanınmış köşe yazarlarımızda Manisa Son Haber’in sizi karşılayan ilk yüzünde ekranın solundaki sütunlarda yerlerini en kısa zaman alacak.

Eski Sağlık Bakanlarımızdan memleket sevdalısı Rıfat Serdaroğlu ve birbirinden kıymetli köşe yazarlarımız yine gündemi değerlendirdikleri ve kimselerin yazmaya cesaret edemediği memleket meselelerini yazmaya Manisa Son Haber de  devam edecekler.

Android kullanıcılarına uygun hale getirilmiş sitemizin yüzünde okurlarımız Whatsapp ihbar hattı logosuna bir tık ile bize ulaşabiliyorlar.

Sevgiyle büyüttüğümüz bu site zihinlere kazındı ise en büyük pay siz değerli okurlarımızındır.

Bugüne kadar yaptığımız hiçbir habere adli soruşturma açılmamıştır, tekzip edilmemiştir, çıkıp yalan gerçek dışı diyenler olmamıştır. Kılı kırk yaran, olayların içini didikleyerek haber yapma disiplinimizi her zaman koruyacağız.


2018 yılında ülkemiz için demokrasi, insanlık için barış istiyoruz.

KHK’larla değil milletin iradesi ile oluşmuş TBMM’nin devrede olduğu, demokrasinin ve özgürlüklerin yaşandığı bir ülkede solumak isteğimizi bir kere daha haykırıyoruz.
Adalet, hak ve hukuk gibi evrensel kuralların uygulanması en büyük dileğimiz.
Hukukun üstünlüğünün zaafiyete uğradığı, hak ve adalet kavramlarının itibarsızlaştırıldığı bugünlerin 2018 yılı ile bitmesi en büyük isteğimiz ve arzumuzdur.
Ülkemizin dünya da tanınır ve sayılır olması, uluslararası diplomasinin ehil ellerde yapılarak Türkiye isminin sayılır olması isteğimizdir.
"Tam bağımsız Türkiye" ideali ve hedefi için okyanusta bir kum tanesi kadar da olsa payımızın olması için elimizden gelen tüm gayret ve dik duruşu her zaman sürdüreceğimizin bilinmesini istiyoruz.
Atatürk ilke ve devrimlerinin ve Cumhuriyet rejiminin sonuna kadar yanında ve savunucusuyuz.

2018 yılının hepimize iyi gelmesini diliyoruz.
MANİSA SON HABER YAZI AİLESİ

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 02:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER