AK Parti'nin vicdanlı sesi denilen eski yöneticinin Yenişehirlioğlu mesajı, X 'te okunma rekoruna koşuyor

AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun tartışma yaratan 562 bin lira değerindeki Rolex marka kol saati ile ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor.

AK Parti'nin vicdanlı sesi denilen eski yöneticinin Yenişehirlioğlu mesajı, X 'te okunma rekoruna koşuyor

Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine x'deki fotoğrafı sildi ancak tepkiler üzerine " alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dediği açıklamasıyla da şaşırtmaya devam etti.

AK Partili vekillerin halkın dünyasından çok ayrı düştüğü şatafatlı hayatı, AK Partili seçmenlerde dahil bir çok vatandaşın eleştirilerine de sebep olmaya devam ediyor. 

AK Parti'ye gönül vermiş döneminde eski il başkanlığı yöneticiliği görevi de yapan, Manisalı köşe yazarı ve ELİPS TV'de Ankara'nın tanınmış gazetecilerinden Muhammed Vefa'nın hazırlanıp sunduğu " Arka Plan" programında siyasi yorumlar yapan Hasan Fatih Özsümer'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise gözlerden kaçmadı.

Çevresinde AK Partinin vicdanlı sesi olarak da tanınan Özsümer'de son süreçte ortaya çıkan ıstakozlu yemek, rolex saatli vekil ve AK Partili belediye başkanının satafatlı makam odası görüntüleri ve paylaşımların ardından sosyal medya hesabında, Yenişehirlioğlu'nun saati, ile ilgili etkili bir paylaşımda bulundu.

X' te yapılan bu paylaşım bir anda okunma rekoru kırdı. 


 

Özsümer paylaşımında şöyle dedi.

"Mesele Rolex' i alıp almamak değil. 

Mesele muhafazakar bir insanın Rolex'i koluna takabilmesi meselesi. 

Mahzunların kapısı olan, mazlumların duası olan bir yapıda yer alırken, o kadar pahallı bir saati koluna takıp gidip asgari ücretliye sabret düzelecek diyebilme meselesi. 

Paran vardır alırsın kimse karışamaz ama burada esas mesele  kolunda o saatle Hz. Ebubekir RA cömertliğini, Hz. Ömer RA adaletini anlatabilme meselesi.

Mesele koluna karşındaki garibin hayatı boyunca hayal edemeyeceği bir parayı takarak O' na ekonominin düzeleceğini anlatabilme meselesi.

Mesele  kolunda o saatte 17 Bin lira maaş ile evine et alamayan babayla tokalaşabilme meselesi, başkalarına anlatırken samimi olup olmama meselesi... 

Mesele para meselesi değil mesele bir çok insanımız için hayat çok zor iken bunu kalben hissedip etmeme meselesi... 

Mesele İnsanlara örnek, gençlere rol model olurken söylediğini yaşamak, yaşadığını söylemek meselesi. 

Yoksa ne saatte gözü olur bu garip milletin ne de o saati takma hayali.... 
Allah daha çok versin Patek Philippe alın inşallah. 

Ama kolunuzda o saatte sabredelim düzelecek dış güçler Güçlü Türkiye istemiyor felan diyerek insanların insanlığı ile oynamayın...  

Bu ülkede 1 kg et 30 USD ise bunun sebebi dış güçler değil...

Ama esas mesele ne biliyor musunuz ,
Asgari ücretle çalışan, memur maaşıyla geçinenlerin, kolunda 20 Bin Dolarlık saati olanın saatini savunmak için burada # açma can hıraş onları savunmak için başkalarıyla kavga etme meselesi... 

Yazık ediyorsunuz her şeye ama en çokta kendinize ve geleceğimize..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER