Büyük İkramiyenin sahibi 7 ay sonra ortaya çıktı

Milli Piyangonun 2019’un ilk dakikalarında belli olan 70 milyonluk ikramiyenin sahibi yedi buçuk ay sonra nihayet ortaya çıktı.

Büyük İkramiyenin sahibi 7 ay sonra ortaya çıktı

Bugün sabah saatlerinde Milli Piyango İdaresini aradığı iddia edilen talihlinin, yurtdışında yaşadığı öğrenildi. İdareyi arayan şahıs kendisinin 70 milyonluk ikramiyenin talihlisi olduğunu, halen yurtdışında yaşadığını, cenaze için geldiği İstanbul’daki evinde bulduğu bileti kontrol edince ikramiyenin kendisine çıktığını öğrendiğini de söyledi.

Talihli olduğunu iddia eden şahıs bugün ilk uçakla Ankara’ya gelip ikramiyesini alacağını ve isminin de gizli tutulmasını istediği de açıklandı.

Günlerdir büyük ikramiyenin sahibinin ortaya çıkmaması herkes tarafından merak ediliyordu.

168 GÜN SONRA İKRAMİYEYİ ALAMAYACAKTI

2019 yılı yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye, ‘7615536’ numaralı tam bilete isabet etmişti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, “Milli Piyango biletinin zaman aşımı süresi 1 yıl olup, talihli 31 Aralık 2019 tarihinden önce biletini ibraz ederek ikramiyesini alabilir. Bu tarihten sonra ibraz edilen bilet zaman aşımına uğrar, ikramiyesi ödenmez. İdarenin oyunlarında alınmayan ikramiye tutarları, idare hesaplarına gelir kaydedilerek hazineye devredilir” denilmişti. Milli Piyango İdaresi internet sitesine konulan sayaçta bugün itibariyle ikramiyenin hazineye devredilmesine 168 gün kaldığını belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER