CHP’li Kadınlardan Sağlıkçılara Jest

Yeni tip corona virüsü(Covid-19) ile mücadele kapsamında hastanelerde canlarını hiçe sayarak görev yapan sağlık çalışanlarını CHP Manisa İl kadın kolları unutmadı.

Manisa Son Haber
CHP’li Kadınlardan Sağlıkçılara Jest

CHP Manisa İl kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal önderliğinden partili kadınlar hijyenik koşullara uyarak evlerinde yaptıkları gıda ürünlerini sağlık çalışanlarına dağıtılması üzere hastanelere hastane yetkililerine teslim etti. 
CHP İl kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal ve partili kadınlar CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban ile birlikte gıda ürünlerini Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Şehir Hastanesi ve Ruh Sağlığı Ve Hastalık Hastanesi’nde idarecilere teslim etti. 


CHP Manisa İl Başkanı Balaban, ülkenin zor günler yaşadığı bu dönemde partili kadınların herkese örnek teşkil edecek bir davranış sergilediğini ifade etti. 
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, amaçlarının sağlık çalışanlarına destek olmak olduğunu ifade ederek, “İnsanlarımız evlerinde virüsten korunmak için izolasyona çekilirken ve kendine yönelik tedbirler alırken sağlık çalışanlarımız ön saflarda bu virüsle mücadele ediyor. Ailelerinden uzak bir şekilde canlarını hiçe sayarak virüslü mücadelede ilk sırada yer alıyor. Bizde partili kadınlar olarak ne yapabileceğimizi düşündük. En önemli ihtiyaçlarının gıda ürünü olabileceğini kanısına vardık. Bu düşünceden yola çıkarak partili kadınlarımız evde hijyen koşullarında yaptıkları pasta, börek, sarma gibi gıda ürünlerini sağlık çalışanlarımıza götürdük. Bir öğün yemeklerinde tuzumuz olsun istedik. Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz’’ dedi. 


CHP’li Uysal ayrıca önümüzdeki günlerde aynı çalışmayı özel hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları içinde yapmayı düşündüklerini dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER