Görme engelli Ayşe nine, yüzüğünü deprem bölgesine bağışladı

Konya Seydişehir Deniz Pişkin Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzüğünü depremzedeler için bağışlayan 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir nineyi köyünde ziyaret ederek elini öptü.

Görme engelli Ayşe nine, yüzüğünü deprem bölgesine bağışladı

Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzüğünü depremzedeler için bağışlayan 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir nineyi köyünde ziyaret ederek elini öptü.

BİR GÜLÜŞÜN YETER

Seydişehir’de gönüllü ev hanımları bir araya gelerek depremzedeler için “Bir Gülüşün Yeter” sloganı ile kermes düzenledi. Burada elde edilen 165 bin TL’yi de “Seydişehir Depremde Tek Yürek” konteyner hesabına bağışladı.

Kermese kendisi gelemeyen 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir ise Orta Karaören Köyü’nden altın yüzüğünü gönderdi. Kermesi düzenleyen ev hanımları Ayşe ninenin bağışından dolayı çok duygulanırken, yüzüğü sosyal medyadan canlı yayında açık artırma ile 15 bin liraya sattı.

RABBİM CENNETİYLE MÜKAFATLANDIRSIN

Orta Karaören Köyü’nde yaşayan Ayşe nineye misafir olan Kaymakam Deniz Pişkin, “96 yaşında gözleri görmeyen Ayşe Erdemir ninemizin, deprem bölgemize yardım amacıyla düzenlenen kermese kendi yüzüğünü bağışlayarak katkı verdiğini duymuştum. Bugün kendisini ziyaret ederek elini öptüm, hayır duasını aldım. Rabbim cennetiyle mükâfatlandırsın inşallah” ifadesini kullandı.

Kaymakam Pişkin, kermesten elde edilen gelirle Hatay’da kuracakları 70 konteynerden oluşacak Konteyner Seydişehir Mahallesi için konteyner alacaklarını belirtti.

KERMESLER DEPREMZEDELER İÇİN

İlçede Gülistan Derneği ile birlikte bugüne kadar üç farklı kermes düzenlenirken Kaymakam Pişkin, Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin deprem bölgesine yardım toplamak amacıyla düzenlediği kermesi de ziyaret etti.

Kaymakam Deniz Pişkin, “Mahalle Muhtarlarımıza, Dernek Başkanımıza, dernek üyelerimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (BHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER