İsmail Erköylü adayım dedi

Manisa’nın Demirci ilçesinde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı için yarış iyice kızıştı. Şu ana kadar aday olan isimlerin ardından bugün basına açıklama yapan Demircili tanınmış esnaf Manav İsmail Erköylü de başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İsmail Erköylü adayım dedi
 Manisa’nın Demirci ilçesinde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı için yarış iyice kızıştı.Şu ana kadar aday olan isimlerin ardından bugün basına açıklama yapan Demircili tanınmış esnaf Manav İsmail Erköylü de başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Esnafların çözüm noktası olacak bir oda hayaliyle yola çıktığını söyleyen Erköylü oda üyelerimize ve esnaflarımıza hizmet edebileceğime inanarak aday oldum. Zira ben 1973 yılından beri bu şehrin sokaklarında simit satarak, limon, satarak, ayakkabı boyayarak esnaflığa başladım. Girişimci bir ruha sahibim, oldubittiye gelen ve tek düze gidişata karşı her zaman bir karşı koyuşumla yeni fikirler üretmeyi başardım. Babam İsmail Erköylü Camiatik Mahallesi Muhtarlığı yaptı, ondan aldığım girişimcilik ruhunu taşıyorum. Zira babam Ayakkabıcılık ve ilmecilik yaparken Tasarruf İplik Fabrikası kurulurken kurucu üye olmuştu.

Bu özelliklerimi Demirci’de oda başkanı olarak üyelerimize ve esnaflarımıza hizmet olarak yansıtmak istiyorum” dedi.


1967 yılında Demirci’de doğan İsmail Erköylü halen Demirci ilçesinde başarılı bir işadamı olarak ticaret ile uğraşıyor.




 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 00:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER