İYİ Parti Demirci'de Şenyurt güven tazeledi

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu’nun aldığı kongre kararıyla birlikte Manisa ve ilçelerinde seçim süreci başladı. Gölmarmara, Kırkağaç, Gördes ve Demirci ilçelerinde İlçe Başkanlığı kongreleri tamamlandı.

İYİ Parti Demirci'de Şenyurt güven tazeledi

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu’nun aldığı kongre kararıyla birlikte Manisa ve ilçelerinde seçim süreci başladı. Gölmarmara, Kırkağaç, Gördes ve Demirci ilçelerinde İlçe Başkanlığı kongreleri tamamlandı.

İYİ Parti Manisa ve İlçe Başkanlıkları, kongre sürecini başlattı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve GİK üyelerinin aldığı kongre kararıyla birlikte Manisa’nın 17 ilçesindeki İYİ Parti teşkilatları da çalışmaya başladı.

Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Başkanlıklarında delege seçimleri tamamlanırken; Gölmarmara, Kırkağaç, Gördes ve Demirci’de İlçe Başkanlığı kongreleri yapıldı.

Gölmarmara’da Fevzi Düzövüt, Kırkağaç’ta Levent Komşu, Demirci’de Haluk Şenyurt ve Gördes’te de Mehmet Yavuz isimleri başkan seçildi.

DEMİRCİ'DE ŞENYURT GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Demirci'de ilçe kongresi Karaca Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye İYİ Parti Manisa il başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa eski milletvekili Mustafa Enöz Demirci Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Melih Kuru, Demirci Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Kalan ,Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kasım Kabak , çok sayıda partili ve misafir katıldı. Kongre divan başkanlığına Mustafa Enöz seçildi, faaliyet ve hesap tablosu delegelerin evet oyu ile ibra edildi. Siyasi konuşmalara geçildi, ilçe başkanı ve partililer söz aldı.Haluk Şenyurt yaptığı konuşmada adalet ve demokrasi vurgusu yaptı. "Hep birlikte çıkmış olduğumuz bu yol, çok meşakkatli, aşılmazı zor olan engellerin olduğu bir yol. Fakat biz bugüne kadar zorlukları aşa aşa geldik. Bu saatten sonra da sizlerin desteği ve inancıyla bize katacağınız güçle, hep birlikte önümüze çıkacak her engeli aşacağız."diyen Şenyurt, " 

Çünkü korkuyorlar.. Kaybettiklerinde başlarına ne geleceğinin farkındalar... Kaybettiklerinde adalet gelecek, liyakat gelecek, huzur gelecek, demokrasi gelecek ve en önemlisi iyilik gelecek...

Nazım Hikmet'in dediği gibi ;

"Hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu..."

Ama cesurlar hareketi olan İYİ Partililer korkmaz, çünkü demokrasi diyenler korkmaz, çünkü adalet diyenler korkmaz, çünkü saçı bitmemiş yetimin hakkını savunan, kul hakkı gözetilmelidir diyenler korkmaz.

Gençler, kadınlarımız, yüreği iyilikten geçen tüm yol arkadaşlarımız  sizlerden bu düğün günümüzde, coşkuyla, sevgimle soruyorum... Demirci'de İYİ partinin güneşli bayrağını birlikte zirveye dikmeye hazır mıyız? " diye sorunca partililerden büyük alkış aldı.

“KONGRELER TEŞKİLATLARIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Kongrelere İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da katıldı. Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve GİK üyelerimizin kararı neticesinde Manisa’da 17 ilçemizde kongre sürecimizi başlattık. Kongreleri tamamlanan tüm ilçe teşkilatlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyor, seçilen başkanlarımızı tebrik ediyorum. Kongrelerimizde demokrasi şöleni yaşanıyor. Seçimler teşkilatımızın gücüne güç katıyor. Kongre sürecimizin partimize hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER