Manisalı seçmenler Doktor başkan adayını bağrına bastı

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Op.Dr.Gürhan Özcan yaptığı esnaf ziyaretlerinde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

Manisalı seçmenler Doktor başkan adayını bağrına bastı

Manisa da herkesin doktoru olarak bilinen Gürhan hocayı bu kez çarşıda ve esnaf dükkanlarında büyükşehir belediye başkanı olarak gören vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Çoğu vatandaş Özcan'ın yanına gelerek tebrik ettiler , çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Özcan el sıkıştığı çoğu vatandaşın ya kendisini yada yakınının birisini tedavi etmiş olması Özcanı çok mutlu ettiği görülmektedir.

Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Özcan, hangi siyasi partiden olursa olsun bana karşı büyük bir teveccüh olması beni çok mutlu ediyor buda bana büyük bir bir güç veriyor dedi. Vatandaşın ilk tepkisi benim aday olmadan dolayı çok mutlu oldukları, beni başkan olarak gördüklerini , hem kendileri hemde çevresi ile oylarını bana vereceklerini dile getirdiler. Seçim çalışmalarımda, her platformdan dile getiriyorum yine dile getireyim , yapamayacağım hiç bir sözü vermiyorum, projelerimi yerinde anlatıyorum ,maket ve resimler ile ilgilenmiyorum , recetelerimi deklare ediyorum, benim reçetelerim sonuç odaklanır ve tedavi eder diyorum.

Manisa'nın Doktoru , Manisa'nın başkanı sloganı ile hasta olan Manisayı tedavi etmek için reçete yazıyorum, yazdığım reçeteler Manisayı tedavi edecektir,. Doktor olarak bana güvendiniz şimdide başkan olarak güvenmeniz istiyorum. Bugüne kadar ilimizdeki çoğu STK ları ziyaret ettim , değerli görüşlerini aldım. Şimdi ise sahada vatandaşlarımızla buluşmaya başladık, 17 ilçemizde yoğun bir şekilde, gece gündüz demeden teşkilatlarımızla, sevenlerimizle birlikte çalışacağız.

İlk günlerden itibaren yoğun bir sevgi seli , mesajlar , telefonlar alıyorum , inanıyorum seçimlerde en yüksek oyu ben alıp , 17 ilçemizle birlikte bir Nisan'da iyilik güneşi Manisa'ya doğacaktır. Yaparsa doktor yapar diyorum , Manisa'nın Doktoru Manisa'nın başkanı olacaktır diyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER