Manisa'ya herkesin sevgilisi İYİ Doktor aday

Türkiye’de 31 Mart 2024 yılında yapılması öngörülen yerel seçimlerde ittifakta yer almayacağını açıklayan İYİ Parti, Manisa’da adaylarını bir bir belirliyor. Manisa'nın sevilen doktoru Op. Dr. Gürhan Özcan, İYİ Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Manisa'ya herkesin sevgilisi İYİ Doktor aday


31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken seçimlere 81 ilde tek başına girme kararı alan İYİ Parti çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Karadağ’ı, Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak Tufan Akan'ı, Turgutlu Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Orhan'ı ve Ahmetli Belediye Başkan Adayı olarak da Abdullah Aktuna'yı tanıtmıştı.

ÖZCAN'IN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

İYİ Parti'de açıklanan adaylardan sonra gözler Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak isme çevrilmişti. Manisa'nın sevilen doktoru ve 28. Dönem İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı olan Gürhan Özcan, İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. 

HEKİMLİKTEKİ BAŞARISINI SİYASETE DE YANSITTI

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel Seçimlerde İYİ Parti'den 5. sıra milletvekili adayı olan Özcan, Manisa'da yürüttüğü seçim çalışmalarında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamıştı. Hekimlikte gösterdiği üstün başarısını siyasette de gösteren Özcan, vatandaşların kalbinde taht kurarken, isteklere ve taleplere duyarsız kalmadı. 

KAYNAK: Manisa'da Denge Gazetesi

GAZETEMİZ KÖŞE YAZARI  MUSTAFA TEMİZ DOKTOR GÜRHAN ÖZCAN'LA İLGİLİ AYLAR ÖNCE BİR KÖŞE YAZISI KALEME ALMIŞTI.

OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ....

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER