Meteoroloji uyardı kar ve soğuk devam edecek

Kara kış yeni yılın ilk ayında kendini göstermeye devam ediyor. Demirci ilçesinde yağan yoğun kar ulaşımdan enerjiye kadar hayatın bir çok yerinde etkisini de devam ettiriyor. Manisa Büyükşehir Demirci Maski ekipleri kırsal mahalle yollarının kar nedeniyle ulaşıma kapanmaması için çabalarını sürdürüyorlar. İlçe genelinde de yer yer elektrik kesintileri meydana geliyor. Çarşamba günü akşam ve gece saatlerinde Demirci'de yaşayan vatandaşların musluk ve sayaçarını koruma altına almaları konusunda uyarımızı da yapıyoruz.

Meteoroloji uyardı kar ve soğuk devam edecek
 Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden gelen son bilgilere göre kar yağışının 19 Ocak 2016 Salı günü de ilçemiz Demirci  genelinde de devam edeceği belirtilirken, bu geceden itibaren sıcaklıkların 6 ila 8 derece arasında düşeceği belirtildi.

Demirci genelinde bu hafta en soğuk gün olarak 20 Ocak 2016 Çarşamba günü akşam ve gece saatlerinde eksi 10 derece olacağı bildirildi.

Perşembe ve Cuma günü bölgemizde yeni bir kar yağışının beklendiği öğrenildi.
Yetkililer soğuk hava nedeniyle yollarda oluşabilecek buzlanmalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istediler. 



Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER