Polis karakolunu keleşlerle taradılar: 5 Polis Yaralı

PKK’lı teröristler Mardin’de bir karakola silahlı saldırıda bulundu. Nusaybin ilçesinde yapılan saldırıda İpekyolu otobanda bulunan bir karakol önünde nöbet tutan polislere plakası alınamayan bir araçtan profesyonel silahlarla ateş açıldı.

Polis karakolunu keleşlerle taradılar: 5 Polis Yaralı

PKK’lı teröristler Mardin’de bir karakola silahlı saldırıda bulundu. Nusaybin ilçesinde yapılan saldırıda İpekyolu otobanda bulunan bir karakol önünde nöbet tutan polislere plakası alınamayan bir araçtan profesyonel silahlarla ateş açıldı. Saldırıya cevap veren polislerle ile saldırganlar arasında anlık bir çatışma çıkarken can kaybı olmadı. Teröristler bulundukları araçla kaçmaya başardı. Karakoldaki 5 polis yaralanırken hemen tedavi altına alındılar. Olay ile ilgili araştırma başlatıldı.

Van’da da PKK Saldırısı

Van’da karşıt görüşlü bir grubun gösterisine polisler müdahalede bulunmak istedikleri sırada grup arasından polislere silahlara ateş edildi. Polisler saldırıyı püskürtürken yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadı. Emniyet güçleri olay ile ilgili araştırmayı derinleştirdi. Gösterinin PKK’ya karşı yapılan operasyonlar nedeniyle bir PKK’lı bir grubun başlattığı anlaşıldı.

Bitlis’te Roket Atarla Saldırı

PKK’lı saldırganlar Bitlis’te polisler için olan bir lojmana roketatarla saldırırken aynı anda bir emniyet aracına silahlarla yaylım ateşi açtılar. Olay sırasında kimse yaralanmazken konu ile ilgili Bitlis emniyet güçleri büyük bir araştırma başlatıp konu ile ilgili birçok kişi sorguya aldı

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER