Sağanak yağış yükseklere ise kar bekleniyor

Meteorolojiden gelen bilgilere göre bölgemizde sağanak yağış, iç Ege’nin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı bekleniyor.

Sağanak yağış yükseklere ise kar bekleniyor
Meteorolojiden gelen bilgilere göre bölgemizde sağanak yağış, iç Ege’nin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Edirne ve Kırklareli dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusuında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Antalya'nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Bartın, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile zamanla Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısında kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.
EGE
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, bu gece saatlerinden itibaren İç Ege'nin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AFYONKARAHISAR °C, 7°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmur, bu gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı
IZMIR °C, 13°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinde kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
KÜTAHYA °C, 5°C
Çok bulutlu , bu gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı
MANISA °C, 10°C
Çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER