Şehitlerin baba ocaklarına ateş düştü

Hakkâri’de teröristlerin askeri üs bölgesine yaptıkları saldırı da şehit olan şehitlerin baba ocaklarında yas var. Hain saldırıda şehit olan askerlerin evlerine Türk bayrakları asılırken, ülkeyi yasa boğan bu haberin ardından şehit evlerine eş dost ve akrabalar akın etmeye başladı.

Şehitlerin baba ocaklarına ateş düştü

Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde, askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan askerlerin kimliklerini açıkladı. Şehit ailelerinin baba ocaklarında adeta zaman durdu...

BABA OCAKLARINDA YAS VAR
Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz de yaralandı.

Hain saldırıda şehit olan dört askerin kimliklerinin açıklanmasıyla, babaevlerinde kameralara yansıyan görüntüler yürek burktu. Şehit olan 4 askerimiz, Erhan Çiyapul, Murat Şahin, Şevket Çetin, Yener Kırıkçı'nın evlerinde yas var.

ACI HABER ULAŞTI
Çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın (26) Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ailesine, acı haber ulaştı. Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın şehit olduğu haberini, Ankara'nın Çubuk ailesinde yaşayan ailesine eve gelen askeri yetkililer verdi.

İki çocuklarından birini kaybeden baba Mustafa ile anne Ayşe Kırıkçı, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti.

KIRIKKALE ŞEHİDİNE AĞLIYOR
PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden 1’inin ise Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı İzettin köyünde ikamet eden Sözleşmeli Piyade Er Şevket Çetin olduğu öğrenildi.

IĞDIR ŞEHİDİ
Şehit düşen er Erhan Çiyapul’un babaevine de acı haber ulaştı. Hakkari’de düzenlenecek törenin ardından Iğdır’a gönderilecek şehidin cenazesinin, öğleden sonra memleketi Iğdır’da defnedileceği öğrenildi.

GİRESUN DA ŞEHİDİNE AĞLIYOR
Sözleşmeli Piyade Er Murat Şahin'in şehit olduğu haberini, Giresun'un Espiye ilçesinde yaşayan ailesine, eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberle birlikte şehidin ailesi, gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti. Bekar olan Şahin'in cenazesinin, bugün ikindi vakti düzenlenecek törenin ardından ilçede toprağa verilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER