İlk sinyali Demirci'de vermişti! Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na Aday

CHP Genel Başkanlığı yarışı için adı uzun süredir konuşulan Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında bu konudaki tartışmalara son noktayı koyarak aday olduğunu söyledi.
 

Özel, aslında genel başkanlık ile ilgili ilk sinyali Demirci ilçesinde vermişti. 26 Ağustos 2023 günü Demirci ilçesinde yapılan CHP ilçe kongresine katılan TBMM CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Temiz'in sorduğu " genel başkanlığa aday olacak mısınız" sorusuna " kürsüden yanıt vereceğim" demişti.


Kongre de yaptığı konuşma sırasında Özel " ben ailemin ve sizlerin olurunu alacağım, değişimde nerde olmam gerekiyorsa orada olacağım, kenarda otur derseniz yedekte, kaleye geç derseniz kalede, git gol at derseniz ileri de, geç takımı sen yönet derseniz de takımın başına geçer takımı oynatırım" demişti. Bu sözler üzerine kongreye katılanlar Özel'i ayakta alkışlamışlar ve adeta Demirci delegasyonu ilk olarak onun genel başkan olmasını onaylamışlardı.

ÖZGÜR ÖZEL EKREM İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYOR
iStanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da ilk "değişim" sözünü edenlerdendi. İmamoğlu son süreçte önümüzdeki yerel seçimler için rotasını Büyükşehir Belediye Başkanlığına çevirdi ise de, değişim sözünü terennüm eden Özgür Özel ile de sürekli temas halinde bulunuyor. Özel'in bu adaylık sürecini de İmamoğlu'nun desteklediği kamuoyunca biliniyor.

Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında “Adayım” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlatan ve görüşmenin çok samimi bir ortamda geçtiğini ifade eden Özgür Özel, 15 Eylül Cuma günü CHP Genel Merkezi’nde yapacağı basın toplantısında kurultay sürecine dair değerlendirmelerde bulunacağını söyledi. Özel burada yapacağı açıklamada, kurultay sürecine dair beklenti ve taleplerin yer alacağı tutum belgesi ve adaylığını da kamuoyuna duyuracak.

YORUM EKLE