Kadın Muhtardan Çocuklara 23 Nisan Jesti

Kadın Muhtardan Çocuklara 23 Nisan Jesti
Manisa'nın Turgutlu ilçesi 7 Eylül Mahallesi Muhtarından 23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 100. yılında 7 Eylül Mahallesinde yaşayan çocuklara jest geldi.
Turgutlu'nun seçilmiş tek kadın Muhtarı 32 yaşındaki 7 Eylül Mahallesi Muhtarı  Deniz Bezen Koronavirüs kovid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramında mahallesinde bir etkinlik düzenledi.
Tosun Paşa ve palyaço kostümlü dostlarıyla birlikte müzikli bir araçla 7 Eylül Mahallesinin sokaklarında gezen muhtar Bezen'e çocuklar ve vatandaşlar evlerinden camlardan ve balkonlardan tempo tuttu.
Çocuklara Türk Bayraklı balonlar ve bayraklar dağıtan Muhtar Bezen vatandaşların evlerinden çıkamadığı bu yasaklı günde dahi çocukların bayramında onları yalnız bırakmadı.
Balkonlardan yaşlısı genci tempo tutarak çocukların sevdiği şarkılar ve marşlara tempo tutan 7 Eylül Mahallesi sakinleri muhtarlarını dakikalarca alkışladılar.
Muhtar Bezen ise " böyle bir günde çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın farklı aktivite ile moral kazanmasını istedim" dedi.
7 Eylül Mahallesindeki çocuklarda hediye edilen bayrak ve balonlarla çok mutlu oldular " Muhtar ablaya teşekkür ederiz" diyerek sevgi gösterisinde bulundular.

YORUM EKLE