Kadınlar gönüllü olarak 4 bin maske üretti

Akhisar Kadın Kooperatifi, pandemi sürecinde evlerinde kalan Akhisarlı ev hanımlarının gönüllü desteğiyle 4 bin adet tıbbı maske üreterek, Akhisar halkına dağıtılmak üzere Akhisar Belediyesi’ne teslim etti.

Koronavirüs salgını süresince belediye ile işbirliği içerisinde çalışan Akhisar Kadın Kooperatifi, kent genelinde gönüllü olan Akhisarlı ev kadınları ile birlikte 4 bin adet tıbbı maske üretti.

“BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMANIN GÜCÜYLE AŞACAĞIZ”

Akhisar Kadın Kooperatifi kurucu üyelerinden Fatma Kocabıyık, “Kadın Kooperatifi olarak gönüllü kadınlarımızla birlikte belediyemize destek amaçlı hibe edeceğimiz maskeleri teslim ediyoruz. Hiçbir ücret talep etmeyen gönüllü kadınlarımız, pandemi süresince evlerinde kendi dikiş makinalarıyla bu maskeleri üretti. Bizler de bu maskeleri Akhisar halkına dağıtılması üzere belediyemize teslim ettik. Emeği geçen tüm kadınlarımıza ve belediyemize teşekkür ederiz. Bu zor günleri dayanışmanın gücüyle aşacağız” dedi.

“AKHİSAR DAYANIŞMASI’NIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİ”

Kadın kooperatifinin, Akhisar Dayanışması’nın en güzel örneklerinden birini sergilediğini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar Kadın Kooperatifimize bize hibe ettikleri 4 bin adet maske için çok teşekkür ediyoruz. Gece gündüz çalışarak bu maskeleri bizler için hazır hale getirdiler. Emekleri ödenemez. Bu maskeleri hem Akhisar halkına hem kendi çalışanlarımıza hem de sağlık ve kamu kurumlarına dağıtmaya devam edeceğiz. Maskelerimizin hepsi Akhisarlı kadınlarımız tarafından gönüllü bir şekilde dikilmiş. Akhisar Dayanışması’nın en güzel örneklerinden birisi de bu oldu. Emeklerinden dolayı tüm kadınlarımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE